Otsi:
Kontaktandmed  ·  Uudised  ·  Sündmused  ·  Pildigaleriid  ·  Dokumendiregister  ·  Teabenõue  ·  Sisukord
ÜldinfoKülaliseleElukoha registreerimineAlev tunnustabValimisedJuhtiminePõhimäärusArengukavaEelarve ja majandusaasta aruanneHaridusKultuur ja sportVändra maratonNoorsootööSotsiaaltööVändra TervishoiukeskusTervishoidKeskkond, jäätmedJäätmehooldusJäätmekavaJäätmehoolduseeskiriKorraldatud jäätmeveduJäätmete sorteerimineJäätmete kogumiskohadJäätmete põletamisestBlanketidVändra prügila sulgemineHeakord ja haljastusVesi ja kanalisatsioonTeed ja tänavadEhitus ja planeerimineMittetulundusühingudHankedBlanketidTeenuste hinnadVändra Teataja 2015Virtuaalne fotonäitusAvalik kordPolitseiinfoBussiliiklusPangabussSaunTehnoülevaatusVändra 500Dokumendiregister ametnikule
«2017, Oktoober»
ETKNRLP
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Vändra 500
TRE Raadio Pärnu

Haljastusteenuse osutamine

Haljastusalast teenust Vändra alevi haldusterritooriumil osutab Vändra MP OÜ.

Kontaktinfo:

telefon: 446 7053

e-post: info@vandramp.ee.

 

Alevivalitsuse poolne kontaktisik on majandusnõunik Andres Sõnajalg.

Kontaktinfo:

Telefon: 443 0341

E-post: andres.sonajalg(at)vandra.ee

 

Objektide nimekiri

 

 

 

Heakorraeeskiri

Raieloa andmise tingimused ja kord

Vändra park

Vändra park, mille põliste puude all toimuvad kõik suuremad Vändra kandi kultuuri- ja spordiüritused, asub Pärnu maakonnas Vändra alevis Pärnu-Paide mnt., Vändra jõe ja Vändra staadioni vahelisel alal. Pargi pindala on 5,8 ha (sellest Vändra Alevivalitsuse-Kultuurimaja hoone juurde kuuluva katastriüksuse suurus 1.02 ha). Park pakub vabaaja veetmise võimalusi erinevate huvidega inimestele. Park külgneb Vändra staadioniga, kus on toimunud ja toimuvad nii kohalikud, maakondlikud kui ka vabariiklikud spordivõistlused. Pargis on rulaväljak, tenniseväljakud, võrkpalliplatsid ja korvpalliväljak. Pargi keskosas on suviste rahvapidude koht tantsupõranda, pingiridade ja lõkkeplatsiga. Hoones pargi kaguosas asuvad Vändra Alevivalitsus, Vändra kultuurimaja ja Vändra konstaablijaoskond.


Pargis on koha leidnud mälestuskivi laulupidude algatajale J. W. Jannsenile (sündinud Vändras 1819. a) Kultuurimaja ees seisab kivi, mis jäädvustab piirkonna põllumeeste ettevõtmist karjakasvatamise arendamisel. Kivisse on raiutud tekst: "Siin, Vändras, asutati 1909. aastal esimene eesti talupoegade karjakontrollühing"

 

Vändra park on kujunenud endisest Vana-Vändra (Alt Fennern) mõisapargist.