Otsi:
Kontaktandmed  ·  Uudised  ·  Sündmused  ·  Pildigaleriid  ·  Dokumendiregister  ·  Teabenõue  ·  Sisukord
ÜldinfoKülaliseleElukoha registreerimineAlev tunnustabValimisedJuhtiminePõhimäärusArengukavaEelarve ja majandusaasta aruanneHaridusKultuur ja sportVändra RaamatukoguMeie raamatukogu luguPõhimäärusNõukoguRaamatukogu kasutamise eeskiriAvalik InternetipunktSündmusedARHIIV SündmusedVändra KultuuriosakondPõhimäärusRingidVändra HobikoorPildigaleriiKultuuri- ja spordisündmuste korraldamineJõusaalKultuuri- ja spordikomisjonSpordiuudisedPärnumaa spordikalenderMTÜ Jalgpalliklubi Vändra VaprusMTÜ Vändra RatsaspordiklubiMTÜ Vändra Sõprade SeltsVändra PäevadVändra Päevade arhiivVändra maratonNoorsootööSotsiaaltööVändra TervishoiukeskusTervishoidKeskkond, jäätmedVesi ja kanalisatsioonTeed ja tänavadEhitus ja planeerimineMittetulundusühingudHankedBlanketidTeenuste hinnadVändra Teataja 2015Virtuaalne fotonäitusAvalik kordPolitseiinfoBussiliiklusPangabussSaunTehnoülevaatusVändra 500Dokumendiregister ametnikule
«2017, Oktoober»
ETKNRLP
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Vändra 500
TRE Raadio Pärnu

Vändra Hobikoor suundub kontsertreisile Peterburi

12. märts 2013

Vändra Hobikoor on koos laulnud nüüd juba üle 11 aasta. Koori eripäraks on repertuaar, mille suures osas moodustab kergemuusika – laulud muusikalidest ja filmidest. Oleme koos laulnud nii mõnegi kooriga, aga oma eripära tõttu on kokkusaamised jäänud ühekordseks. Omasuguste otsingud viisid meid 2008. aastal kokku Lehtse Kammerkooriga. Oli tore juhus, et ansambel “Linnutaja” 30. juubelikontserdil said üle aastate kokku  endised lauljad Imbi Orav ja  Tiiu Tikkerber. Jutu käigus jõudsime äratundmisele, et ajame ühesugust asja ja koorid võiksid kokku saada.
Juba esimesel kohtumisel Lehtses (asub Lääne-Virumaal, Tapa vallas) saime aru, et tegu on väga heatasemelise ja võimeka kooriga, kellele meie alt üles vaatame. Koor on 31 tegevsuaasta jooksul lavastanud lauleldisi ja muusikale. Võrratu oli nende 30. juubeli puhuks etendatud revüü-operett “Haljal aasal”
Edaspidi oleme kokku saanud Vihtras, koos laulnud Treimannis segakooride laulupäeval. Viimati laulsime koos novembrikuus Tapa valla muusikapäevadel, kus meie koor külalisesinejaks oli. Tahtmine midagi veel koos teha, viis meid otsuseni minna ühisele kontsertreisile Peterburi , mis saabki teoks 15. – 17. märtsil. Laupäeval, 16. märtsil  anname kontserdi Peterburi Jaani Kirikus. Kontserdikavas on vaimulikku koorimuusikat, eesti vanema põlvkonna heliloojate laulud ja tutvustame ka kaasaegsemat eesti kooriloomingut.

 

Imbi Orav

Vändra Hobikoori dirigent


Hobikoor 10. Kontsert ja pidu

03. detsember 2011 17.00 · Hobikoor 10. Kontsert ja pidu (Vändra Gümnaasiumi aula ja Vändra kultuurimaja)

Hobikoori pildigalerii